Skoči na glavno vsebino

Vpis v 1. razred

Vpis v prvi razred za šolsko leto 2023/24 bo potekal od 14. 2. 2023 do 17. 2. 2023 v dopoldanskih in popoldanskih terminih.

V skladu z Zakonom o osnovni šoli ste starši dolžni vpisati v 1. razred osnovne šole otroke, ki bodo v koledarskem letu dopolnili starost 6 let. Letos vpisujemo otroke, rojene v letu 2017.

Na razpolago bo dovolj terminov in primernih prostorov, da dogovorimo vse potrebno, uredimo dokumentacijo ter se hkrati spoznamo.
Tudi v primeru, da želite svojega otroka vpisati na drugo šolo (npr. v primeru selitve) ali pa bi šolanje odložili iz utemeljenih razlogov, je potrebno otroka najprej vpisati v našo šolo, pri vpisu pa nas pisno obvestite o Vaši nameri.

Na termine se boste lahko prijavljali preko spleta. Navodila za izbiro termina imate priložena. Če nimate možnosti prijave preko spleta, Vas vabimo, da pokličete na telefonsko številko svetovalne službe (01/520 65 77).

Povezava za izbiro termina:

https://outlook.office365.com/owa/calendar/OKettejainMurna@oskim.onmicrosoft.com/bookings/

V primeru, da se ne morete udeležiti vpisa otroka v 1. razred osebno, nam le to sporočite na elektronski naslov svetovalna@oskm.si in Vam bomo zagotovili termin za vpis preko spleta.
Prosimo Vas, da s seboj k vpisu prinesete svoj ter otrokov osebni dokument. Veseli bomo, če se nam bo na Vpisu lahko pridružil tudi Vaš prvošolec. Podrobnosti in nejasnosti bomo razložili na terminu vpisa.

Priloge:

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost